Op donderdagavond 26 mei speelt Jenne Decleir het theaterstuk van Dario Fo over Franciscus in de Arenbergschouwburg in Antwerpen: ‘Franciscus, jongleur van Assisi'. De omkadering van de voorstelling heet ‘De kracht van het verhaal’ en wordt vormgegeven in samenwerking met NRV en Ecokerk.

Ieder mens ervaart hoe verhalen het leven kleuren en iets in gang kunnen zetten. Zowel Franciscus als Dario Fo en Jenne Decleir zijn meestervertellers die met hun verhalen mensen raken. Verschillende franciscaanse thema’s die voor ons vandaag zo relevant zijn, krijgen op die manier een stem.
De litho’s die Dario Fo maakte bij de voorstelling ‘Jongleur van Assisi’, worden in de foyer van de Arenbergschouwburg tentoongesteld. Het zijn stuk voor stuk beelden met een verhaal. Wij voegen ons verhaal eraan toe en delen het met wie er graag naar luistert.
 
Tickets kosten normaal 16 euro, maar wie via e-mail of telefoon plaatsen reserveert en als kortingscode ‘TAU Franciscus’ opgeeft, mag voor 13 euro van de voorstelling genieten: tel. 03-202 46 46 op woe. en vrij. namiddag; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meer info op www.franciscaansleven.be


BroederlijkDelen logoNEW FullColorWeb 160px logocaritas 110px Caritas int be cmyk 110px Afbeelding7 orbit2 paxchristi present logo 110 180228 LogoWZS 120px wzz logo vzw 200px