Welzijnsschakels bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom organiseren wij voor het eerst in onze geschiedenis de 'Gezinsdag'. Het wordt een dag vol feest en gezellig samenzijn voor alle gezinnen uit de Welzijnsschakelgroepen en de vrijwilligers die zich inzetten voor hun welzijnsschakelgroep. 

De Gezinsdag vindt plaats te Mechelen, in het sport- en recreatiedomein De Nekker. Op 9 mei 2015 wordt tussen 11u en 17u een deel van De Nekker helemaal omgetoverd tot een heus schakeldorp waarin een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud te vinden is.

Wil je een dagje delen in ons Welzijnsschakelgevoel en voel je je geroepen om daarbij je handen uit de mouwen te steken? Dit kan natuurlijk ook. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan geven we je meer informatie. Elke schakel telt!


BroederlijkDelen logoNEW FullColorWeb 160px logocaritas 110px Caritas int be cmyk 110px Afbeelding7 orbit2 paxchristi present logo 110 180228 LogoWZS 120px wzz logo vzw 200px