Bekijk hier de documentaire die CIDSE, het internationaal netwerk van katholieke ontwikkelingsorganisaties waar ook Broederlijk Delen lid van is, maakte in 2021, in het kader van hun campagne 'Change for the Planet - Care for the People'  over duurzame levensstijl. De film is met Nederlandse ondertiteling. 

 

 

 

De toekomst is in handen van de jongeren

Jongeren uit Duitsland, Zwitserland, Kenia, Italië, Spanje en Portugal vertellen over hun engagement voor klimaatrechtvaardigheid en tonen concreet activisme in al zijn facetten. Van het werken met lokale scholen tot het leiden van acties voor landbehoud en het deelnemen aan demonstraties, tot het naar binnen kijken en een ecologische bekering doormaken; ze doen alles wat ze kunnen om voor de planeet aarde te zorgen. Hun geloof en enthousiasme zijn aanstekelijk en vertegenwoordigen een sprankje hoop in een tijd van klimaatcrisis.

Geproduceerd door CIDSE in het kader van het initiatief "Change for the Planet- Care for the People
Gefinancierd door de KR Foundation
Geregisseerd door Patricia Pedrosa, Box Utopia

 

Vertoon en bespreek de film

In ons aanbod voor de Scheppingsperiode, kan je de film downloaden.


BroederlijkDelen logoNEW FullColorWeb 160px logocaritas 110px Caritas int be cmyk 110px Afbeelding7 orbit2 paxchristi present logo 110 180228 LogoWZS 120px wzz logo vzw 200px