Pieter 170pxPieter Vandecasteele studeerde theologie en filosofie aan de KULeuven. Sinds oktober 2012 is hij coördinator van het netwerk. Hij werkt daarnaast halftijds voor Caritas Vlaanderen, waar hij verantwoordelijk is voor pastorale zorg (zie www.caritas.vlaanderen en www.pastoralezorg.be/page/beroepsvereniging/ ).
In 2011 richtte hij, samen met een aantal collega’s uit het middenveld en de academische wereld, een kenniscentrum op dat onderzoek doet op het raakvlak tussen kerk en samenleving (www.ik-ks.org). Pieter is ook actief in YOT. Labo voor levensbeschouwing, ruimte voor perspectief (www.yot.be).

 

 

  

anneleenAnneleen Decoene is geboeid door de link tussen maatschappelijke verandering en christelijke traditie.
Ze studeerde sociologie en theologie en verdiepte zich in een doctoraatsonderzoek over feministische theologie en antiracisme.
Als stafmedewerker 'diaconie' zoekt ze naar wegen om de maatschappelijke inzet vanuit christelijke inspiratie meer zichtbaar te maken, diepgang te verlenen en toekomst te geven.
Anneleen werkt daarnaast halftijds aan de KU Leuven, in een project rond de levensbeschouwelijke identiteit van onderwijs (www.dialoogschool.be). Ze is ook betrokken bij de algemene vergadering van ella, kenniscentrum voor gender en etniciteit (www.ellavzw.be), bij het visie-team van Motief, vormingsinstelling voor levensbeschouwing en samenleving (www.motief.org), en bij de European Society of Women in Theological Research (www.eswtr.org).

 

karelKarel Malfliet is industrieel ingenieur landbouw en tropische landbouw. Hij startte zijn loopbaan in het jeugdwerk, als stafmedewerker voor kadervorming bij KLJ. Nadien werkte hij voor Broederlijk Delen en Welzijnszorg in Oost-Vlaanderen en als nationaal campagneverantwoordelijke van Broederlijk Delen. Voor zijn overstap naar Ecokerk, was hij nog twee jaar actief in de tuinbouwsector. In zijn vrije tijd kan je hem aantreffen in zijn tuin, in KLJ Hamme waar hij volwassenbegeleider is, of als vrijwilliger in de parochie.

BroederlijkDelen logoNEW FullColorWeb 160px Caritas int be cmyk 110px logocaritas 110px Afbeelding7  orbit2  Afbeelding2   Afbeelding6  180228 LogoWZS 120px  Wzz Logo 2 WEB